Mostra de Teatre Josep Muñoz
13a Edició

Homenatge a Josep Muñoz

Grup de Teatre
L'Ull de Bou
Sant Esteve Sesrovires

12 febrer 2005

Bona nit amics,

Avui comencem una nova Mostra de Teatre a Sant Esteve. Hem arribat ja a la 13a edició.

Un any més des del grup de teatre L’ULL de BOU i amb la col·laboració del Patronat Municipal hem estat treballant per tal que, durant unes quantes setmanes, el teatre formi part de l’oferta cultural del nostre poble.

Les feines d'organització han estat, si fa o no fa, les mateixes de cada mostra. En aquesta edició, però, l’atmosfera que les ha envoltat no ha estat la mateixa d'altres anys.

L'any 2004, que tot plegat fa quatre dies que hem deixat, ha estat un any emocionalment molt intens per aquesta colla que som els de L’ULL DE BOU. Dues persones molt estimades per tots nosaltres, amants del teatre i vinculades al nostre grup, ens han deixat: la Rosa Oliva, que fa anys en va formar part, i en Josep Muñoz.

Tots els qui ens hem vinculat d’una manera o altra a L'ULL DE BOU, en els més de 14 anys de vida que té, hi hem anat deixant trossets de nosaltres mateixos. Però la intensitat de l’empremta deixada, NO té la mateixa profunditat i transcendència, encara que sempre sigui prou important.

En Josep Muñoz ha sigut pal de paller d’aquesta entitat. Fundador, actor, fuster, director, animador i..., per damunt de tot, AMIC.

La Mostra d’enguany, aquesta 13a edició, la volem obrir amb l’últim muntatge que vàrem preparar tots junts. El resultat de l’espectacle que podreu veure d’aquí a uns moments, és mèrit dels qui ompliran l’escenari, però tinguem tots molt clar que darrera de cada pas, en tots i cadascun dels moviments i entonacions hi ha, la mà, el més que bon fer i sobre tot la PACIÈNCIA d’en JOSEP.

En Josep era un home a qui no agradaven els homenatges o les lloances públiques. Naturalment volem respectar aquesta seva voluntat.

És per aquest motiu, que no voldríem que entenguéssiu aquestes paraules com un cant per tal de lloar la seva memòria. Enteneu-les, si us plau, només com la necessitat que tenim els seus companys de L'ULL DE BOU d’esplaiar-nos una mica i parlar per recordar el nostre bon amic i mestre dalt de l’escenari.

Permeteu-nos que us diguem, finalment, que el GRUP ha decidit que el nom d’en Josep quedi lligat per sempre al teatre de Sant Esteve Sesrovires i per tant, a partir d’enguany, la Mostra de Teatre d’aquest, el nostre poble, volem que és digui: MOSTRA DE TEATRE JOSEP MUÑOZ

Josep, moltes gràcies, t’estimem

 

Àlbum fotogràfic:

 

Anterior

Següent

Free DHTML scripts provided by
Dynamic Drive